ua
ru en
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
Головна
Блог
Як підібрати свій стиль бороди?

Як підібрати свій стиль бороди?

Як підібрати свій стиль бороди?

Якщо ви колись замислювалися відростити бороду або вже є власником цього атрибуту чоловічої зовнішності, то варто знати яка форма найкращим чином підходить до вашої форми обличчя та стилю.

Для чого чоловікам борода? На це є багато причин. По-перше, чоловік з бородою відразу виділяється з натовпу, він виглядає стильним і зібраним. По-друге, борода створює образ сильного, самодостатнього і серйозного чоловіка.

Борода за типом обличчя:

  • Довге вузьке обличчя - вам не рекомендується носити довгу бороду, так як обличчя буде здаватися ще довшим. Чим коротшою буде борода, тим краще.
  • Кругле обличчя - для вас найкращим варіантом буде густа борода або еспаньйолка. Такий варіант візуально видовжить обличчя.
  • Квадратне обличчя - ваш варіант це борода по всій ліній підборіддя, коротко підстрижена до лиця.
  • Прямокутне обличчя - пом'якшити лінію підборіддя і зробити лице менш витягнутим можна за рахунок короткої бороди.

Типи бороди:

Щетина - не всі вважають її бородою, але свій ефект на образ вона однозначно має. Щетина надає мужності чоловіку і добре підійде тим, хто хотів би позбутися від "бебі" -обличчя. Щетина відмінно поєднується практично з усіма зачісками і нарядами. Вона стане чудовим доповненням до вашого образу, якщо у вас коротка і проста зачіска. Більш того, така легка неголеність дуже проста в догляді і завжди в тренді.

Коротка борода - додає чоловікові строгості, сили і створює образ успішного бізнесмена і сім'янина. Така борода це чудовий варіант для тих, хто не любить густого та довгого волосся на обличчі, або хто хотів би щось більше, ніж просто щетину. Коротка борода це універсальний атрибут зовнішності чоловіка, яка підійде під більшість чоловічих стрижок, діловий костюм і стиль кежуал.

Густа борода - класичний варіант, але на жаль, домогтися такої бороди досить складно, оскільки не у кожного чоловіка є можливість відростити таку густоту. Ця борода ідеально підходить для тих, у кого хороший ріст волосся на обличчі. Якщо ви бізнесмен ця борода для вас! Брутальний образ серйозного чоловіка вплине на ваш успіх. Пишна борода добре округлює обличчя, тому її не рекомендують тим, у кого кругла форма голови. Вона підходить чоловікам, у яких коротка або середньої довжини стрижка. З простою та короткою чоловічою зачіскою ви будете виглядати справжнім джентльменом.

Борода "Дактейл" - це варіація оригінальної повної бороди. Цей стиль бороди популярний серед таких знаменитостей, як Бред Пітт і Мел Гібсон. Така борода не підійде тим, у кого довге і вузьке обличчя. Для власників інших типів лиця така борідка це справа смаку. Борода "Дактейл" чудово виглядає з зачесаним назад волоссям, чоловічими стрижками "Fade" і "Taper", або з недбалою зачіскою "Fringe" і "Кроп".

Подовжена борідка або, як її називають, "голлівудська", це поєднання бороди і вусів. Назва "голлівудська" з'явилася тому, що в золоту еру в Голлівуді всі знаменитості носили цей вид бороди: Бред Пітт і Райан Гослінг. Борода-еспаньйолка більше підходить для круглої форми обличчя.

Борода "Гарібальді" - своїм виглядом нагадує бороду вікінгів - сміливих, безстрашних, сильних воїнів і успішних у всіх справах чоловіків. Якщо ви любитель густої “розпатланої” бороди, то такий стиль створений для вас. Борода “Гарібальді” добре підійде власникам природно кучерявого волосся на обличчі. Незважаючи на те, що ця борода і довга, і густа, вона все одно має вишуканий вигляд, і надає зовнішності брутальності та чоловічої стриманості.

У барбершопі Mr.Colt вам ненав'язливо порадять найкращу форму бороди, яка буде гармонійно поєднуватись з формою вашого обличчя та підійде під стиль вашого одягу. Крім того, наші барбери порадять вам правильний догляд за бородою від кращих світових брендів.

Mr.Colt
22 березня 2024 року відкрився новий філіал на Оболоні біля метро Мінська
Подзвонити
Написати
Онлайн запис

Напишіть нам, використовуючи зручний вам сервіс

Viber Viber Viber Viber Whatsapp Whatsapp Messenger Messenger Telegram Telegram
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
ua
ru en