ua
ru en
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
Головна
Блог
Як дістатися в барбершоп Mr.Colt на вулиці Грушевського?

Як дістатися в барбершоп Mr.Colt на вулиці Грушевського?

Як дістатися в барбершоп Mr.Colt на вулиці Грушевського?

Ви любите місто Київ? Проживаєте тут, чи часто приїжджаєте в гості?

Ми обожнюємо це місто. Тому саме тут знаходяться наші барбершопи. Один із них розташований поряд з усім відомим Маріїнським парком. Якщо ви приїхали до Києва у гості, тоді цей мальовничий парк у списку “must have”. Гуляючи парком неможливо не помітити наш барбершоп Mr.Colt.

Барбершоп знаходиться на вулиці Михайла Грушевського 28/2, в печерському районі міста Києва. До цієї вулиці прилягають вулиці Інститутська, Липська, Шовковична і Кріпосний провулок. Якщо ви гуляєте в Маріїнському парку і бачите перед собою Центральний Будинок офіцерів Збройних Сил України тоді вам потрібно лише перейти вулицю і ви на місці. А якщо ви виходите з Національного військово-історичного музею України, то барбершоп ви побачите праворуч від вас.

Гуляючи центром міста, теж дуже легко потрапити до нас на стрижку. З вулиці Хрещатик потрібно перейти на вулицю Інститутська, потім на Кріпосний провулок - і ви на місці. Або ж навіть якщо ви знаходитеся на Подолі, біля річкового вокзалу, тоді піднімайтеся в сторону арки Дружби Народів, де і побачите вулицю Михайла Грушевського. Продовжуйте рухатися прямо. Бачите вздовж вашого шляху Національний художній музей України, Маріїнський палац? Добре. Залишили поворот на вулицю Липську позаду себе? Тоді вам на наступному повороті направо і барбершоп перед вами. Припаркувати машину ви зможете у дворі, де знаходиться барбершоп Mr.Colt.

За орієнтир також можуть послугувати Верховна Рада України, Національний Банк України та Верховний Суд. А якщо ви знаєте, де знаходиться готель Київ або Kyiv Food Market, тоді знайти наш чоловічий салон не буде для вас викликом. Адже ці заклади знаходяться зовсім близько до барбершопу.

Якщо ви використовуєте громадський транспорт, в такому разі тролейбус номер 55 доставить вас до нашого барбершопу без проблем. Цей тролейбус починає маршрут від станції метро Палац Спорту або ж від Дарницької площі, яка знаходиться на лівому березі Києва. Якщо до початку вашої стрижки є ще час прогулятися, радимо почати свій маршрут від станцій метро Арсенальна, Майдан Незалежності, Хрещатик або Кловська.

Зовсім недалеко від барбершопу Mr.Colt знаходиться Києво-Печерська Лавра, парк Вічної Слави. Трішки далі Співоче Поле та монументальна скульптура - Батьківщина-Мати. І це все в пішій доступності. Тому, якщо після відвідин нашого барбершопу у вас з'явиться бажання прогулятися - вибір куди піти дуже великий та різноманітний.

Mr.Colt
22 березня 2024 року відкрився новий філіал на Оболоні біля метро Мінська
Подзвонити
Написати
Онлайн запис

Напишіть нам, використовуючи зручний вам сервіс

Viber Viber Viber Viber Whatsapp Whatsapp Messenger Messenger Telegram Telegram
0800 33 1814
безкоштовно з усіх номерів
ua
ru en